Stichting Topvolleybal Barneveld Businessclub Ede

Laatste nieuws

 • 24 Oct

  Broederstrijd in de jacht op eerste zege

  Net als twee seizoenen geleden - toen Advisie/SSS uiteindelijk op de historische vierde plaats eindigde - staat de Barneveldse ploeg na vier duels zonder zege op de laatste plaats in de Eredivisie. SSS trof in de eerste vier duels al de nummers één en twee van de afgelopen twee seizoenen (Abiant Lycurgus en Achterhoek Orion); van concurrenten Zaanstad en SV Land Taurus werd ook nog niet gewonnen.

  De formatie van Ivo Martinovic gaat zaterdag op zoek naar de eerste zege van het seizoen. Dat moet gebeuren tegen het Talent Team Papendal/Arnhem, de enige ploeg die een jongere eredivisieselectie dan SSS én die de meeste trainingsuren maakt van alle teams. Het Talent Team is net als SSS nog zonder zege; het verloor al drie vijfsetters.

  Het treffen tussen de nummers tien (SSS) en negen (Talent Team) kent nog een wedstrijd in de wedstrijd, namelijk die tussen de broers Julius en Markus Held. Beiden verloren dit seizoen al van de oudste broer uit huize Held (Stijn) in het duel met Abiant Lycurgus, maar hopen deze strijd wel te winnen én hun ploeg aan de eerste zege van het seizoen te helpen.

  Advisie/SSS tegen het Talent Team heeft veel speciale gasten. De CMV-leden van SSS zijn als VIP's uitgenodigd voor deze mooie eredivisiewedstrijd. Van harte welkom! En we hopen dat jullie aanmoedigingen SSS aan de winst helpen.


Speler van de maand
Advisie/SSS
 • Advisie/SSS
 •  
 • ""
Ervaar SSS