Stichting Topvolleybal Barneveld Businessclub Ede

Laatste nieuws

 • 11 Jun

  Bram Langevoort van Alterno naar Advisie/SSS

  Bram Langevoort gaat komend seizoen de selectie van Advisie/SSS versterken. De 24-jarige buitenaanvaller, die als passer/loper en op de diagonaal kan spelen, kwam in het afgelopen seizoen uit voor Alterno.

  De 2.02 m lange Langevoort begon in de jeugd bij Blok EVC in Vaassen, speelde heel lang bij het Apeldoornse Dynamo en kwam in de afgelopen twee seizoenen uit voor ‘buurman’ Alterno. Zoals bekend trok het eerste mannenteam van deze club zich terug uit de eredivisie.

  Langevoort is de eerste aanwinst voor het nieuwe Advisie/SSS van buiten de club. Eerder al werd bekend dat Josia Veenvliet (16) en Niek Bakker (18), die zijn opgeleid binnen de eigen vereniging, aan de selectie worden toegevoegd. Dit betekent een sterke verjongingskuur want ervaren krachten als Johan Oosting enFrank van den Noort vertrokken. Ook Jorg de Waard speelt komend seizoen niet meer bij de nummer vier van het afgelopen seizoen.

  ,,We hebben nog een spelverdeler en een passer/loper nodig’’, zegt Carl Koetsier, bestuurslid technische zaken. ,,Er lopen verschillende contacten, maar wie belangstelling heeft en in de komende weken eens mee wil trainen, is van harte welkom. Die kan een mailtje sturen naar christien@topvolleybalbarneveld.nl.’’


Speler van de maand
Advisie/SSS
 • Advisie/SSS
 •  
 • ""
Ervaar SSS