Stichting Topvolleybal Barneveld Businessclub Ede

Laatste nieuws

 • 08 Nov

  Advisie/SSS wil Sliedrecht Sport afstoppen

  De eerste zege van het seizoen is binnen voor Advisie/SSS. De Barnevelders knokten zich zaterdag in vijf sets langs Coniche Topvolleybal Zwolle. Vanavond gaat Advisie/SSS voor de eerste thuiszege. Dat moet dan gebeuren door het gepromoveerde Sliedrecht Sport te verslaan.

  Het spel was niet goed, maar de eerste overwinning is een feit. Dat is de conclusie na de 2-3 zege in Zwolle, nadat SSS tegen een 2-0 achterstand had aangekeken. Peyton Schirman nam de groene brigade bij de hand en leidde SSS naar een overwinning op een concurrent in de strijd om handhaving. SSS staat nog steeds laatste, maar staat nog meer twee punten achter de nummer zeven.

  Advisie/SSS zou zodoende vanavond kunnen klimmen op de ranglijst. Dan moet het wel voor een verrassing zorgen in de wedstrijd tegen Sliedrecht Sport. De baggeraars uit Sliedrecht zijn namelijk uitstekend gestart aan hun debuut in de Eredivisie. De kampioen van de Topdivisie verloor thuis met slechts 2-3 van Draisma Dynamo, maar won verder alle duels. Zo ook afgelopen zaterdag met 3-0 van landskampioen Abiant Lycurgus. De vechtploeg van Paul van der Ven beschikt over de kwaliteit om de status die SSS de afgelopen seizoenen had over te nemen.

  De Barnevelders hebben zaterdag ook laten zien dat zij kunnen vechten voor ieder punt. Dat willen zij als underdog opnieuw doen tegen Sliedrecht Sport.

  Het belooft een mooie volleybalzaterdag te worden. Na afloop van Advisie/SSS tegen Sliedrecht Sport is er een feeSSSt in CheerSSS, met als thema Foute FitneSSS. Daarnaast kunt u de hele dag genieten van jeugd- én herenvolleybal in De Meerwaarde. De eerste vijf herenteams van SSS komen namelijk thuis in actie, waaronder Heren 3 tegen Heren 4 (13.30 uur).


Speler van de maand
Advisie/SSS
 • Advisie/SSS
 •  
 • ""
Ervaar SSS